Fjand Gårdbutik - Café & Galleri​

Kik ind i butikken​

Ja, mange gæster bliver overrasket når de kommer ind i butikken - "hold da op, sikken en stor butik - super lækker - god smag I har - god kvalitet - her kunne vi gå i flere timer" og det er selvfølgelig rigtig herligt at høre, for vi vil jo gerne give vores gæster en god oplevelse. Du kan nu gå med rundt i butikken og se vores spændende ting og sager lige fra delikatesser kaffe/theer, olie&eddike tapperiet, spændende øl fra FUR og deres fantastiske MALT akvavit med hyldeblomst, vores sundhedssko fra ARCOPEDICO, tøj, smykker fra Hornvarefabrikken, og tasker fra Pia Ries og Berba, lækre skindhandsker fra Belsac. Samt alt det der er nice to have af brugskunst lige til at pynte op med og give en god stemning. Og så er der selvfølgelig også en skøn haveafdeling - vi er jo i sommerlandet.​

NYT: Vi har lavet "det lune hjørne" med al vores NORSKE STRIK, uld plaider samt flotte quiltet tæpper. Vi har dejlige varme strømper i alpaca uld ra FYRFÅR og et spændende udvalg af GLERUPS herlige filthjemmesko - både til damer og herrer samt børn - ja, det er jo det der luner:)

Hvis der er noget du falder for på foto og vil vide mere om så ring til os på telefon 97 49 64 60 - så finder vi ud af det:)

Mange muligheder for at finde en spændende gave.​

Hvem er vi​

Fjand Gårdbutik

CVR: 26826381

Kontakt os​

​Telefon: 97 49 64 60

info@fjand-gaardbutik.dk 

Find vej​

Klitvej 49, Fjand

6990 Ulfborg

Ejere​

​Maj-Britt Schwartz Kjeldsgaard

Per Kjeldsgaard